Областная производственная лаборатория
продуктов переработки плодоовощей |
|
|||||||
|
Коктейль - рідкий продукт, отриманий із суміші соків та/або пюре, та/або концентрованих соків з додаванням або без додавання підготовленої питної води, молочних добавок, шматочків фруктів та/або овочів, а також харчових добавок (ароматизаторів, загустителей і т.д .), законсервований физіческім способом, окрім оброблений іонізуючим опроміненням. Консервант -
речовина, яка має властивість пригнічувати розвиток цвілі, дріжджів,
бактерій в
олії. Коментарі - зауваження і пропозиції до проектів стандартів, технічних регламентів та процедур оцінки відповідності; Контроль - перевірка проектної документації на продукцію, процесу її виготовлення і монтажу та визначення її відповідності встановленим вимогам; Консенсус - загальна згода, яка характеризується відсутністю серйозних заперечень по суттєвих питаннях у більшості заінтересованих сторін та досягається в результаті процедури, спрямованої на врахування думки всіх сторін та зближення розбіжних точок зору; Кодекс усталеної практики (звід правил) - документ, що містить практичні правила чи процедури проектування, виготовлення, монтажу, технічного обслуговування, експлуатації обладнання, конструкцій чи виробів. Кодекс усталеної практики може бути стандартом, частиною стандарту або окремим документом; Коптильний ароматизатор - коптильний екстракт, що використовується при традиційних процесах коптіння харчових продуктів |
Copyright MyCorp © 2024 |