Областная производственная лаборатория
продуктов переработки плодоовощей
-К-
Меню сайта

Форма входа

Быстрый поиск

Календарь
«  Ноябрь 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

События

Прогноз погоды

Приветствую Вас, Гость · RSS 21.11.2024, 11:03

Коктейль - рідкий продукт, отриманий із суміші соків та/або пюре, та/або концентрованих соків з додаванням або без додавання підготовленої питної води, молочних добавок, шматочків фруктів та/або овочів, а також харчових добавок (ароматизаторів, загустителей і т.д .), законсервований физіческім способом, окрім оброблений іонізуючим опроміненням.

Консервант - речовина, яка має властивість пригнічувати розвиток цвілі, дріжджів, бактерій в олії.

Коментарі
- зауваження і пропозиції до  проектів  стандартів, технічних регламентів та процедур оцінки відповідності;


Контроль -  перевірка  проектної  документації  на продукцію, процесу її виготовлення і монтажу та визначення  її  відповідності встановленим вимогам;

Консенсус - загальна згода,  яка характеризується відсутністю серйозних   заперечень   по   суттєвих   питаннях   у    більшості заінтересованих  сторін  та  досягається  в  результаті процедури, спрямованої на врахування думки всіх сторін та зближення розбіжних точок зору;

Кодекс усталеної  практики  (звід  правил
)  -  документ,   що містить практичні правила чи процедури проектування, виготовлення, монтажу,  технічного  обслуговування,   експлуатації   обладнання, конструкцій  чи  виробів.  Кодекс  усталеної  практики  може  бути стандартом, частиною стандарту або окремим документом;


Коптильний ароматизатор    -    коптильний    екстракт,    що використовується   при   традиційних  процесах  коптіння  харчових продуктів
Copyright MyCorp © 2024