Областная производственная лаборатория
продуктов переработки плодоовощей
-Е-
Меню сайта

Форма входа

Быстрый поиск

Календарь
«  Ноябрь 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

События

Прогноз погоды

Приветствую Вас, Гость · RSS 21.11.2024, 10:35

Емульгатор - речовина, яка сприяє утворенню жирової емульсії та підвищення агрегатної стійкості.

Еквівалентність
-  достатність  різних   результатів   оцінки відповідності для забезпечення одного і того ж рівня підтвердження відповідності стосовно одних і тих же встановлених вимог;


Експертний висновок  (ветеринарний)
   -   документ,   виданий державною   лабораторією  ветеринарної  медицини,  який  засвідчує придатність  або  непридатність  до  споживання  людиною  харчових продуктів, 
підконтрольних  ветеринарній службі,  або подальшої їх переробки чи іншого використання,  а також щодо аналізу виробничої технології, якої повинен дотримуватися виробник і постачальник для забезпечення безпечності харчового продукту;

Експлуатаційний дозвіл - дозвіл,  який видається  відповідним головним  державним санітарним лікарем та/або відповідним головним державним інспектором ветеринарної медицини оператору  потужностей (об'єкта)  на  підставі  перевірки  дотримання  цими  потужностями (об'єктами)  санітарних  заходів  і  технічних   регламентів,   та дозволяє  оператору потужностей (об'єкта) здійснювати господарську діяльність згідно з цим Законом;

Етикетка - будь-яка бирка,  напис,  ярлик, що містить малюнки чи   надписи,   написані,   надруковані,   нанесені  за  допомогою трафарету,  витиснені  або  вдавлені  та  прикріплені  до  одиниці упаковки (контейнера) з харчовими продуктами;

Електронне  повідомлення  - інформація,  надана споживачу через телекомунікаційні мережі,  яка може бути у будь-який  спосіб відтворена або збережена споживачем в електронному вигляді;


Copyright MyCorp © 2024