Меню сайта |
![](/.s/t/211/6.gif) |
|
![](/.s/t/211/8.gif) |
Форма входа |
![](/.s/t/211/6.gif) |
|
![](/.s/t/211/8.gif) |
Быстрый поиск |
![](/.s/t/211/6.gif) |
|
![](/.s/t/211/8.gif) |
Календарь |
![](/.s/t/211/6.gif) |
« Июнь 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
![](/.s/t/211/8.gif) |
События |
![](/.s/t/211/6.gif) |
|
![](/.s/t/211/8.gif) |
Прогноз погоды |
![](/.s/t/211/6.gif) |
|
![](/.s/t/211/8.gif) |
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
29.06.2024, 12:48 |
Безпечність
харчового продукту - стан харчового продукту, що є результатом діяльності
з виробництва та обігу, яка здійснюється з дотриманням
вимог, встановлених санітарними заходами та/або технічними
регламентами, та забезпечує впевненість у тому,
що харчовий продукт не завдає шкоди здоров'ю людини (споживача), якщо він спожитий
за призначенням;
Безпечний
харчовий продукт - харчовий продукт,
який не створює шкідливого впливу на
здоров'я людини безпосередньо чи опосередковано за умов його
виробництва та обігу з дотриманням вимог
санітарних заходів та споживання
(використання) за призначенням;
Безпека
продукції - відсутність будь-якого ризику для життя,
здоров'я, майна споживача і
навколишнього природного середовища при звичайних
умовах використання, зберігання, транспортування,
виготовлення і утилізації продукції;
|