Областная производственная лаборатория
продуктов переработки плодоовощей
-Б-
Меню сайта

Форма входа

Быстрый поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

События

Прогноз погоды

Приветствую Вас, Гость · RSS 16.07.2025, 10:47

Безпечність харчового продукту - стан харчового продукту,  що є результатом діяльності з виробництва та обігу,  яка здійснюється з  дотриманням  вимог,  встановлених  санітарними  заходами та/або технічними регламентами,  та забезпечує  впевненість  у  тому,  що харчовий продукт не завдає шкоди здоров'ю людини (споживача), якщо він спожитий за призначенням;

Безпечний харчовий  продукт  -  харчовий  продукт,  який   не створює  шкідливого  впливу  на  здоров'я  людини безпосередньо чи опосередковано за умов його виробництва  та  обігу  з  дотриманням вимог   санітарних   заходів   та   споживання  (використання)  за призначенням;

Безпека  продукції  -  відсутність  будь-якого  ризику для життя, здоров'я,   майна   споживача  і  навколишнього  природного середовища  при  звичайних   умовах   використання,   зберігання, транспортування, виготовлення і утилізації продукції;

Copyright MyCorp © 2025