Областная производственная лаборатория
продуктов переработки плодоовощей
-І-
Меню сайта

Форма входа

Быстрый поиск

Календарь
«  Июль 2025  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

События

Прогноз погоды

Приветствую Вас, Гость · RSS 16.07.2025, 11:04

Ідентифікація -   процедура    підтвердження    відповідності органолептичних,  біологічних,  фізичних  та хімічних параметрів і властивостей,  специфічних для даного виду харчового продукту, тим параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього харчового    продукту,    а    також    процедура    підтвердження загальновизнаної  назви  даного виду продукту,  торговельної марки та/або комерційного (фірмового) найменування;

Істотний недолік
- недолік,
  який  робить  неможливим  чи недопустимим  використання  товару  відповідно  до  його цільового призначення,  виник з вини виробника (продавця,  виконавця), після його усунення проявляється знову з незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з нижченаведених ознак: а) він взагалі не може бути усунутий;
б) його  усунення  потребує  понад  чотирнадцять  календарних днів;
в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором

Copyright MyCorp © 2025