Меню сайта |
|
|
|
Форма входа |
|
|
|
Быстрый поиск |
|
|
|
Календарь |
|
« Сентябрь 2024 » | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс | | | | | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
|
|
События |
|
|
|
Прогноз погоды |
|
|
|
|
Приветствую Вас, Гость · RSS |
29.09.2024, 02:50 |
Ідентифікація -
процедура підтвердження відповідності
органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів
і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим
параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього
харчового продукту, а
також процедура підтвердження
загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної
марки та/або комерційного (фірмового) найменування;
Істотний недолік - недолік, який робить неможливим чи
недопустимим
використання товару відповідно до його цільового
призначення, виник
з вини виробника (продавця, виконавця), після його усунення проявляється знову з
незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з
нижченаведених ознак: а) він
взагалі не може бути усунутий;
б) його усунення потребує понад чотирнадцять
календарних днів;
в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором
|