Ідентифікація -
процедура підтвердження відповідності
органолептичних, біологічних, фізичних та хімічних параметрів
і властивостей, специфічних для даного виду харчового продукту, тим
параметрам і властивостям, які зазначаються при етикетуванні цього
харчового продукту, а
також процедура підтвердження
загальновизнаної назви даного виду продукту, торговельної
марки та/або комерційного (фірмового) найменування;
Істотний недолік - недолік, який робить неможливим чи
недопустимим
використання товару відповідно до його цільового
призначення, виник
з вини виробника (продавця, виконавця), після його усунення проявляється знову з
незалежних від споживача причин і при цьому наділений хоча б однією з
нижченаведених ознак: а) він
взагалі не може бути усунутий;
б) його усунення потребує понад чотирнадцять
календарних днів;
в) він робить товар суттєво іншим, ніж передбачено договором